Beskrivning
Beskrivning av artikel
Enzymerna klarar att smälta maten rent allmänt, men är dessutom kraftfulla för att kunna bryta ner gasbildande föda.
Enzymerna är nyckeln till matsmältningen. Vitaminer, mineraler och spårämnen verkar inte effektivt om det inte finns tillräckligt med enzymer – å andra sidan, om det inte finns tillräcklig mängd vitaminer och mineraler verkar inte enzymerna fullt ut. Vi föds med fulla reserver, men med åren förminskar kroppens förmåga att producera enzymer och det behövs hjälp till att:
• förbättra matsmältningen
• förstärka immunförsvaret
• förhindra degeneringssjukdomar
Alpha-galactosidas 150 1500 GaIU Kolhydrater Oligosackarider
Amylase 120 12000 DU Kolhydrater Stärkelse & polysackarider
Glucoamylas 55,6 25 AGU Kolhydrater Maltsocker till glukos
Lipas 50 500 FIP Fett Fett till fettsyror & glycerol
Proteas 4.5 33,3 20000 HUT Protein Protein – effektiv pH-skala 2,75-6,25
Proteas 3.0 10 20 SAPU Protein Protein – effektiv pH-skala 2,75-4,7
Invertas 20 200 SU Kolhydrater Socker till glukos & fruktos
Cellulas 12,5 500 CU Kolhydrater Fibrer
Maltdiastas 5,56 150 DP Kolhydrater Stärkelse
Laktas 4,2 350 ALU Kolhydrater Bryter ned laktos i födan
Fytas 3,33 5 FTU Kolhydrater Fytinsyra
Xylanas 2,5 125 XU Kolhydrater Lösliga fibrer
Hemicellulas 1,92 250 HCU Kolhydrater Polysackarider
Kapsel: Vegetabilisk. (mikrokristallinisk cellulosa). Fyllnadsmedel: Risfibrer och medellånga triglycerider
Recensioner
Det finns inga produktrecensioner än.