Beskrivning
Beskrivning
Dosering: En daglig dos á 1 x 25 ml respektive 3 x 8 ml Ny Tid i koncentrerad form eller utspätt med vatten, bäst före maten. Denna mängd ska inte överskridas.
Förvaring: Förvaras mörkt och svalt. Öppnad förpackning förvaras i kylskåp, minst 4 veckors hållbarhet. Observera: drick inte direkt från flaskan. Lätt övertryck kan uppstå i flaskan men det påverkar inte hållbarheten. Eventuellt kan flingor bildas av jäsningen. Det är normalt och påverkar inte hållbarheten. Produkten ska förvaras oåtkomligt för barn.
Notera:
Ny Tid bör ses som en kur. Det vill säga att det oftast inte är något näringstillskott man behöver ta livet ut för att må bra. I de flesta fall räcker det med två flaskor för att bakteriefloran ska kunna hålla en fin balans. Det är dock individuellt hur mycket som behövs och även om man efter några månader behöver ”fylla på” sin kur.
Ny Tid är ett kosttillskott som innehåller värdefulla enzymer och probiotiska mikroorganismer som på ett naturligt sätt kan bidra till förstärkning av immunsystemet och vård av mikrobiomet (tarmfloran). Den är baserad på helt naturliga och veganska råvaror, är fri från gluten, laktos, konserveringsmedel, syntetiska aromämnen och vinäger. Ny Tid är smakneutral och passar även extra bra för allergiker.
Innehåll: Vatten, sockerarter* (fermentationsprocessen via mikroorganismerna förbrukar dem), mikroorganismen, probiotiska mikroorganismer, druvkärnemjöl O.P.C.*, lackticka (Ling Zhi)*. Orgo-Germanika Ny Tid är en naturligt fermenterad produkt och därför kan bakterieförekomsten variera.
Innehåll av bakteriekultur (ca 1 x 10.000.000.000 bakterier per 100 ml) bacillus subtilis, bifidobactrium animalis, bifidobakterium bifidum, bifidobakterium breve, befidobakterium longum, befidobakterium infantis, befidobakterium lactis, enterococcus faecium, lactobacillus acidophilus, lactobacillus amylolytikus, lactobacillus amylovorus, lactobacillus bulgaricus, lactobacillus casei 01, lactobacillus casei 02, lactobacillus casei 03, lactobacillus crispatus, lactobacillus delbrueckii, lactobacillus farraginis, lactobacillus fermentum, lactobacillus gasseri, lactobacillus helveticus, lactobacillus johnsonii, lactobacillus paracasei, lactobacillus parafarraginis, lactobacillus plantarum, lactobacillus reuteri, lactobacillus rhamnosus, lactobacillus salivarius, lactobacillus zeae, lactococcus diacetylactis, lactococcus lactis, saccharomyces cerevisae, streptococcus thermophilus.
Vatten, sockerarter* (fermentationsprocessen via mikroorganismerna förbrukar dem), mikroorganismen, probiotiska mikroorganismer, druvkärnemjöl O.P.C.*, lackticka (Ling Zhi)*. Orgo-Germanika Ny Tid är en naturligt fermenterad produkt och därför kan bakterieförekomsten variera.
Innehåll av bakteriekultur (ca 1 x 10.000.000.000 bakterier per 100 ml) bacillus subtilis, bifidobactrium animalis, bifidobakterium bifidum, bifidobakterium breve, befidobakterium longum, befidobakterium infantis, befidobakterium lactis, enterococcus faecium, lactobacillus acidophilus, lactobacillus amylolytikus, lactobacillus amylovorus, lactobacillus bulgaricus, lactobacillus casei 01, lactobacillus casei 02, lactobacillus casei 03, lactobacillus crispatus, lactobacillus delbrueckii, lactobacillus farraginis, lactobacillus fermentum, lactobacillus gasseri, lactobacillus helveticus, lactobacillus johnsonii, lactobacillus paracasei, lactobacillus parafarraginis, lactobacillus plantarum, lactobacillus reuteri, lactobacillus rhamnosus, lactobacillus salivarius, lactobacillus zeae, lactococcus diacetylactis, lactococcus lactis, saccharomyces cerevisae, streptococcus thermophilus.